Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Bugetul local al Dejului, supus din nou dezbaterii consilierilor locali

0 87

someseanul-sedinta consiliul local dej februarie 2015

După ce săptămâna trecută, în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Dej de pe luna februarie, consilierii locali nu au aprobat proiectul de hotărâre privind bugetul local, aceștia sunt convocați din nou mâine, în cadrul unei ședințe de îndată.

La ședința de consiliu local de joia trecută, consilierii locali dejeni reprezentând PNL și UDMR s-au abținut de la votul pentru aprobarea bugetului local din acest an. Aceștia și-au motivat decizia prin aceea că proiectul de hotărâre nu a fost suficient dezbătut pe comisii și că le-a fost prezentat cu puțin timp înainte să înceapă ședința de consiliu.

Prin urmare, la momentul votului, doar consilierii locali ai PSD, PC și PP-DD, au ridicat mâna în favoarea proiectului prezentat de primarul Costan Morar, ceilalți 10 consilieri prezenți în sală preferând să se abțină.

Pe ordinea de zi a ședinței de consiliu local de mâine se află un singur punct, cel al proiectului de hotărâre privind aprobarea Bugetului local de venituri și cheltuieli al Consiliului Local al Municipiului Dej pe anul 2015. Ceea ce înseamnă că proiectul de hotărâre privind aprobarea Contului de execuție al bugetului local la data de 31 decembrie 2014, care nici el n-a trecut de votul consilierilor săptămâna trecută, va fi discutat într-o ședință viitoare.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More