Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Buletinele de vot au ajuns la Bistrița, Baia Mare și Zalău

0 354

buletin de vot prezidentiale

Zece judeţe au primit deja buletinele de vot pentru alegerile prezidențiale. În această săptămână buletinele de vot vor ajunge şi în celelalte judeţe, a anunţat miercuri ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea.

Gabriel Oprea a precizat că în cursul zilei de luni au primit buletinele de vot şi tabelele electorale prefecturile judeţelor Arad, Bihor, Bistriţa-Năsăud, Botoşani, Caraş-Severin, Iaşi, Maramureş, Satu Mare, Sălaj şi Suceava.

Oprea a mai spus că, până la sfârşitul săptămânii, materialele pentru alegerile prezidenţiale din 2 noiembrie vor ajunge în aproape toată ţara.

Prefecturile din Bucureşti şi Ilfov vor fi ultimele care vor prelua materialele necesare votării, în 27 octombrie urmând să le fie predate aproximativ 2,3 milioane de buletine de vot.

Ministrul Afacerilor Interne le-a solicitat prefecţilor ca, în perioada următoare, să asigure toate condiţiile necesare pentru funcţionarea celor 18.550 de secţii de votare care vor fi deschise la nivel naţional.

Pentru alegerile prezidenţiale, care vor avea loc în 18.550 de secţii de votare din ţară şi 294 în străinătate, au fost tipărite 20.745.068 de buletine de vot şi au fost pregătite 94.220 de ştampile cu menţiunea „Votat”.

Foto: captură Digi24.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More