Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Bunuri confiscate în urma unor acţiuni

0 330

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au organizat, în perioada 08 – 09 august a.c., acţiuni pentru prevenirea, descoperirea şi combaterea faptelor ilicite care se comit în domeniul contrabandei cu ţigarete, a contrafacerii de mărfuri şi pentru protejarea populaţiei împotriva unor fapte de comerţ ilicit.
Cu această ocazie au fost verificate opt societăţi comerciale şi 15 persoane fizice, fiind constatate patru infracţiuni, din care trei infracţiuni de contrabandă şi o infracţiune de contrafacere.

Totodată, au fost aplicate şase sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 16.000 lei, au fost indisponibilizate 1.400 ţigarete în valoare de 840 lei, 6 articole vestimentare în valoare de 300 lei şi au fost confiscate 750 kg pepene roşu în valoare de 970 lei, precum şi suma de 30 lei în numerar.

În continuare se efectuează cercetări pentru tragerea la răspundere a persoanelor implicate în săvârşirea infracţiunilor constatate.


Descoperă mai multe la Someșeanul.ro

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More