Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Burger King se întoarce pe piața românească

0 2.970

Unul dintre numele gravate în piatra de temelie a industriei fast-food, gigantul Burger King, vrea din nou să intre pe piața românească.

Patru branduri străine vor o reîntoarcere pe piața românească. Printre aceste branduri se înscriu și cei de la Burger King, un gigant al fast-food-ului, cândva concurent direct al McDonalds.

Conform celor de la Ziarul Financiar, americanii de la Burger King vor să ia pulsul pieței românești pentru a doua oară după şase ani de pauză. Lanţul de restaurante de tip fast-food vine pe plan local tot în sistem de franciză, adus de polonezii de la AmRest, care deţin franciza Starbucks.

Compania s-a retras din România în 2012, moment în care a intrat de fapt și în insolvență. Burger King se va alătura astfel din nou greilor din industria mondială fast food, McDonald’s, KFC și Subway, companii care deja au istorie pe piața românească, ultimul intrat în joc fiind Subway, în anul 2012, anul decăderii Burger King.

Nu în ultimul rând, alături de Burger King, alte trei mari nume vor să reintre în jocul economiei românești, nume mari precum Hugo Boss, La Perla și Gregory’s. 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More