Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Bursa locurilor de muncă la Cluj Arena

0 84

bursa_locuri_de_munca

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Cluj va organiza „Bursa Generală a Locurilor de Muncă”, în data de 28 martie, pe Cluj Arena.

50 de agenţi economici îşi vor prezenta oferta de locuri de muncă. Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Cluj anunță că în judeţ există 1378 de posturi vacante.

În Cluj-Napoca, Bursa se va desfăşura la stadionul Cluj Arena, Tribuna 2 (Aleea Stadionului, nr. 2 – intrarea din dreptul parcului de joacă pentru copii), iar la eveniment vor participa 38 de agenţi economici, care vor oferi 977 posturi: * 98 posturi pentru persoane cu studii superioare * 26 posturi pentru persoane cu studii postliceale * 327 posturi pentru persoane cu studii liceale / medii * 162 posturi pentru persoane cu şcoală profesională * 364 posturi pentru muncitori necalificaţi.

În municipiul Dej, Bursa locurilor de muncă se va desfăşura în incinta Hotelului Black Tulip, de pe strada Libertăţii, numărul 1.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More