Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Bursa Locurilor de Muncă, la Dej FOTO

1 72

Bursa Locurilor de Munca Dej (4)

Un hotel din Dej a găzduit astăzi, timp de 4 ore, Bursa Locurilor de Muncă. Evenimentul s-a bucurat de un real succes, sute de dejeni având ocazia să studieze ofertele de posturi vacante şi cerinţele angajatorilor.

„Mă bucur că astăzi la Dej,  a avut loc Bursa Locurilor de Muncă. Evenimentul s-a bucurat de succes atât prin numărul de firme  cât și prin numărul mare de persoane care au participat. Acțiunea desfășurată astăzi, dovadă a revigorării pieței forței de muncă din oraș, a deschis oportunitatea în găsirea unui loc de muncă pentru sute de persoane, de aceea m-am implicat personal împreună cu Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă Cluj, în organizarea evenimentului.

In total cele 15 firme angajatoare participante, au oferit 417 locuri de munca, 400 pentru muncitori necalificati si cu studii medii, iar 17 pentru persoane cu studii superioare.

În cele 4 ore de desfășurare a evenimentului, 630 de persoane în căutarea unui loc de muncă din Dej și zona Dej, au avut ocazia să studieze ofertele de posturi vacante și cerințele angajatorilor, aproximativ 340 au fost selectate în vederea angajării, 3 persoane fiind angajate chiar de astăzi.

Rezultatele finale ale Bursei Locurilor de Muncă la Dej, ne-au determinat să stabilim, împreună cu Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă Cluj, reluarea Bursei Locurilor de Muncă la Dej, data urmând să fie stabilită ulterior”, arată prin intermediul unui comunicat de presă primarul Morar Costan.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. eu spune

    locuri de munca pe bani de nimica….

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More