Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți în Baia Mare, Sighetu Marmației, dar și la Bistrița

0 175

ajofm_locuri de munca

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Maramureş organizează la finalul acestei săptămâni o nouă ediţie a Bursei locurilor de muncă pentru absolvenţi.

Evenimentul va avea loc vineri, începând cu ora 9, în Baia Mare, la Cercul Militar, strada Hortensiei nr. 1A şi la punctul de lucru AJOFM din Sighetu Marmaţiei, str. Al. Ivasiuc nr.17.

Obiectivul principal al acestei măsuri active îl constituie creşterea gradului de ocupare a forţei de muncă disponibile în rândul absolvenţilor instituţiilor de învăţământ, prin întâlnirea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă. Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi reprezintă o oportunitate  pentru toţi solicitanţii de locuri de muncă interesaţi de a cunoaşte mai bine piaţa muncii, ofertele de locuri de muncă pentru a putea astfel să aleagă un loc de muncă potrivit pregătirii lor profesionale, sau în ultimă instanţă să se (re)orienteze profesional către ocupaţii / meserii cu mai mari posibilităţi de angajare pe termen mediu şi lung.

Un eveniment similar va avea loc la finalul lunii și la Bistrița. Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți la Bistrița este programată în 25 septembrie, de la ora 10, la sediul AJOFM BN, Bistrița din Str. Gării nr. 2-4.

bursa absolventilor bistrita

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More