Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Ca în Evul Mediu: Așa își transportă bolnavii spre spital dejenii din Pintic – VIDEO

0 46

Municipiul Dej este de câțiva ani în plin proces de asfaltare a străzilor. Tronsoane de străzi au fost reabilitate sau modernizate, însă asfaltul nu a ajuns în toate zonele. Pentru locuitorii din Pintic situația este în continuare dezastruoasă, aceștia fiind nevoiți să se lupte în fiecare an cu noroaiele de pe așa-numitele străzi.

Cererile înaintate către Primăria Dej au fost întâmpinate până acum doar cu promisiuni deșarte. Plângerile făcute prin diverse canale au rămas cu ecouri doar în rândul comunității, nefiind soluționate de mai marii orașului, astfel că în zona Pinticului n-a ajuns nicio găleată de asfalt.

Iar locuitorii se chinuie în  continuare ca în Evul Mediu, de parcă n-ar fi cetățeni ai unui oraș european din anul 2016.

Un cititor Someșeanul.ro ne-a semnalat un caz petrecut joi în Pintic. Din cauza străzilor inundate în nămol, o bătrână a fost pur și simplu târâtă prin noroaie cu un cărucior cu rotile. Asta pentru că autosanitarele Ambulanței, autospecialele SMURD sau de pompieri nu pot avea acces în zonă din cauza drumului impracticabile.

Omul a filmat scena, desprinsă parcă din filmele istorice, și a postat-o pe o rețea de socializare (dați click pe imaginea de mai sus).

”Acestea sunt condițiile în care am fost nevoiți să o scoatem pe mama pentru a o duce la spital, fiind foarte bolnavă. Vouă vi se pare normal? Mie nu”, este mesajul care însoțește videoclipul de mai sus.

Nu, domnule Gavril Sătmărean. Nu nu se pare normal, nici nouă, nici celorlalți locuitori. Oare autorităților locale care promit străzi asfaltate și condiții de trai de oraș european li se pare normal?

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More