Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cabană mistuită de flăcări la Dealu Negru

0 555

Pompierii din Detașamentul Huedin și punctul de lucru Florești au intervenit în această dimineață cu trei autospeciale pentru a stinge un incendiu care a cuprins o casă de vacanță din localitatea Dealu Negru, comuna Călățele.

Preventiv s-a mai deplasat la fața locului și un echipaj SMURD. Intervenția a fost sprijinită și de o autospecială a SVSU Călățele.

În momentul sosirii la fața locului casa era cuprinsă în totalitate de flăcări, iar ocupanții erau ieșiți din aceasta.

S-au desfășurat operațiuni pentru intervenție mai bine de patru ore, casa fiind construită pe structură din lemn. Au fost evacuate în afara acestuia, de către proprietari și pompieri, două butelii de alimentare cu gaze. A fost evitată propagarea focului mai departe de limitele în care a fost găsit, însă imobilul, cu o suprafață de cca 100mp, a fost distrus în totalitate.

Nu au fost persoane care să solicite consult medical în urma acestui eveniment, iar cauza probabilă a fost o defecțiune la instalația electrică a imobilului.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More