Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Cabană salvată din calea flăcărilor

0 204

Intervenție dificilă a pompierilor bistrițeni, luni după-amiază, în zona localității Ghinda. O cabană și un grajd au fost salvate în ultima clipă din calea flăcărilor.

Un incendiu de vegetație uscată ce s-a extins periculos de mult a fost cât pe ce să înghită și o cabană și un grajd situate într-o zonă greu accesibilă din localitatea bistrițeană Ghinda.

”Intervenția se face cu mijloace de primă intervenție deoarece incendiul se manifestă într-o zonă greu accesibilă și nu a fost posibil accesul autospecialei de intervenție. Incendiul amenința să se extindă la o cabană și un grajd, dar au fost protejate la timp”, transmite Cristina Răcilă, purtător de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud.

Pompierii au fost nevoiți să parcurgă pe jos drumul până în zona incendiată și să intervină cu mijloace simple, nefiind posibilă ajungerea în zonă cu autospeciala de stingere a incendiilor.

Suprafața afectată de incendiu este de aproximativ un hectar, anunță reprezentanții ISU.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More