Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cadastru pe fonduri europene în comuna Cuzdrioara

0 146

În baza contractului pentru finanțare din cadrul programului național de cadastru și carte funciară a lucrărilor de înregistrare sistematică, la nivelul unității administrativ-teritoriale Cuzdrioara au fost finalizate lucrările pentru un număr de 158 imobile .

Primăria comunei Cuzdrioara anunță toți deținătorii de terenuri agricole situate în zonele  ‘’SULEDIS-IERTAOI’’, pentru care s-au încheiat lucrările de cadastru sistematic, să se prezinte la sediul primăriei pentru ridicarea extraselor de carte funciară.

În continuare se efectuează lucrări de înregistrare gratuită, prin programul de cadastru general, în baza contractului încheiat între ANCPI și topograf autorizat- POP RADU RAZVAN PFA și pentru restul imobilelor, situate atât în extravilan cât și în intravilanul comunei.

La data de 25.08.2021 reprezentanții OCPI Cluj, în prezența d-nei director Leontina Kovacs, au predat materialele de informare și au postat materialele publicitare despre derularea lucrărilor de cadastru general în comuna Cuzdrioara.

Derularea acestui proiect are o importanță deosebită pentru toți deținătorii de terenuri, de aceea rugăm cetățenii să se implice în derularea acestui proiect prin participare la măsurători, furnizare de documente (titluri de proprietate, contracte de vânzare-cumpărare, certificate de moștenitori, etc.) și informații, la sediul primăriei Cuzdrioara sau la sediul PFA POP RADU RAZVAN-topograf, la adresa din Dej, str. Mioriței, nr.7, ap.4, telefon: 0765235328, mail: pop_radu9007@yahoo.com.

Asigură-ți acum dreptul la proprietate!

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More