Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cadavru în descompunere descoperit în zona Gării CFR din Sighet

0 67

gara sighetu marmatiei

De o descoperire macabră au avut parte azi angajaţii Gării CFR din Sighetu Marmaţiei, după ce au găsit între liniile de cale ferată din gară cadavrul unui bărbat.

Poliţiştii de la Postul de Poliţie Transporturi Feroviare Sighetu Marmaţiei au fost sesizaţi telefonic în această dimineață la ora 10, de un angajat al Districtului de Linii nr. 1 din municipiu, că, în timp ce se efectuau lucrări de întreţinere a liniei de cale ferată, în incinta Staţiei CFR Sighet, a fost găsită o persoană decedată.

La fața locului s-au deplasat imediat poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Sighetu Marmaţiei şi de la postul de poliţie sesizat. Aceștia au constatat că persoana decedată se afla în stare avansată de descompunere într-un cămin de alimentare cu apă a locomotivelor cu aburi, dezafectat.

Corpul neînsufleţit al bărbatului a fost transportat la morga Spitalului Municipal Sighetu Marmaţiei în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzelor morţii.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea identificării cadavrului şi stabilirii împrejurărilor în care a survenit decesul.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More