Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cadavru descoperit în Zalău. Există posibilitatea ca acesta să fie un bătrân dispărut din octombrie 2018

0 341

Un cadavru în stare avansată de descompunere a fost descoperit pe raza municipiului Zalău.

Cadavrul, într-o stare avansată de descompunere, unui bărbat a fost descopeit ieri, 1 aprilie, în albia Văii Minții din Zalău. Cadavrul a fost descoperit de către unu trecător care a alertat imediat autoritățile, notează cei de la ziarul Adevărul.

Oamenii legii au descoperit asupra cadavruluit şi un act de identitate însă au anunţat că vor stabili identitatea persoanei abia după concluziile necropsiei. De asemenea, tot potrivit Adevărul, actul de identitate ar fi pe lui Ioan Ardelean, un sălăjean de 82 de ani dispărut în 23 octombrie 2018.

În ziua respectivă, vârstnicul a plecat de la domiciliul său din localitatea Chieşd, la un nepot din sat şi i-a spus că merge la Zalău, la cumpărături. Nu s-a mai întors, însă. În 24 octombrie, nepotul a anunţat Postul de Poliţie Chieşd despre dispariţia bătrânului, oamenii legii dându-l în urmărire naţională două zile mai târziu. Îngrijorate că bătrânul nu se întoarce acasă, rudele şi vecinii acestuia au făcut şi un anunţ pe Facebook, în speranţa că cineva le va oferi detalii care să îi ajute să îl găsească.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More