Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cadavru în descompunere găsit pe marginea drumului

0 45

Cadavru descoperit mort Dej (7)

Polițiștii bistrițeni au fost sesizați azi cu privire la faptul că sub un podeţ situat pe drumul de centură al municipiului Bistriţa se află un cadavru.

Descoperirea a fost făcută de către câțiva deținuți de la Penitenciarul Bistrița, care participau în zonă la o campanie de curățire a spațiilor verzi. Cadavrul bărbatului era într-un șanț cu apă, sub un podeț.

Echipa de cercetare la faţa locului din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud a identifcat cadavrul unui bărbat cu vârsta cuprinsă între 60 şi 70 de ani care nu prezenta urme vizibile de violenţă şi se afla într-o stare avansată de putrefacţie.

În urma verificărilor efectuate a rezultat faptul că este vorba despre un bărbat în vârstă de 65 de ani din Mureşenii Bârgăului. Acesta nu a mai fost văzut din luna septembrie a anului trecut. Conform unei rude a bărbatului acesta era cerșetor și a dispărut de luni bune, fără ca cineva să mai știe ceva despre el.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Bistriţa-Năsăud în vederea efectuării necropsiei şi a stabilirii cauzei decesului.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale. Conform medicilor legiști, bărbatul ar fi murit în urmă cu aproape o lună de zile. Se pare că acesta ar fi adormit în șanț, fiind cunoscut ca un mare consumator de băuturi alcoolice.

Foto: arhivă.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More