Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cadavru neidentificat, găsit lângă o vale, în Maramureș. A rămas doar scheletul din om

0 349

Polițiștii Postului de Poliție Rona de Sus au fost sesizați telefonic miercuri după-amiaza cu privire la faptul că, într-o zonă izolată a localității, în locul numit popular Voroteț, lângă o vale, un bărbat a găsit mai multe obiecte de îmbrăcăminte.

În urma deplasării la fața locului, cu ocazia verificărilor efectuate în zonă, la o distanță de aproximativ 50 de metri față de obiectele de îmbrăcăminte, au fost identificate mai multe fragmente de schelet uman.

S-a efectuat cercetarea la fața locului împreună cu un criminalist din cadrul Poliției Municipiului Sighetu Marmației – Biroului Criminalistic, ocazie cu care au fost fixate, ridicate și ambalate obiectele de îmbrăcăminte identificate, precum și fragmentele osoase.

Cadavrul cu identitate necunoscută a fost depus la Morga Spitalului Municipal Sighetu Marmației, în vederea efectuării expertizei medico-legale.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, urmând a se efectua verificări în vederea stabilirii identității cadavrului, precum și cauza decesului.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More