Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cadavrul bărbatului înecat duminică la Sarasău a ieșit la suprafață

2 74

inecatnasal

După două zile de căutări continue ale bărbatului înecat duminică la Sarasău, cadavrul acestuia a ieșit la suprafața lacului.

Cadavrul bărbatului de 46 de ani, care s-a înecat duminică după-amiază în apele balastierei de la Sarasău, a fost găsit în această dimineață.

Pompierii l-au căutat pe bărbat atât duminică, până la lăsarea serii, cât și în cursul zilei de luni, când le-au sărit în sprijin și pompierii din Bihor.

Până la urmă, corpul neînsuflețit al bărbatului a ieșit singur la suprafață marți dimineață, când s-au dus la balastieră pentru a relua căutările pompierii găsindu-l plutind deasupra apei.

”Ajunşi la faţa locului au văzut cadavrul plutind la suprafaţă. Pompierii militari au scos la mal cadavrul, cercetările cu privire la modul în care s-a produs decesul cetăţeanului în vârstă de 46 ani fiind continuate de instituţiile abilitate.”, a declarat purtătorul de cuvânt al C.J.S.U. Maramureş, Dan Bucă.

Citiți și: S-a dus la scăldat, dar s-a înecat

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More