Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cadavrul unei femei descoperit plutind pe râul Someș

0 55

cadavru gasit in Somes

De o descoperire șocantă a avut parte joi un bărbat care se afla în trecere pe malul râului Someș. Acesta a observat un cadavru plutind la suprafața apei.

Bărbatul, din localitatea maramureșeană Chelinţa, sat aparținând orașului Ulmeni, a anunţat imediat poliţia că în râul Someş se află cadavrul unei persoane.

În scurt timp, la locul indicat s-au deplasat poliţişti criminalişti şi de la structura de investigaţii criminale ai IPJ Maramureș. Aceștia au constatat că, pe partea dreaptă a râului Someş, în zona cartierului  „Strâmtori” din Chelinţa, se află cadavrul unei femei.

Corpul neînsufleţit se afla într-o stare foarte avansată de descompunere şi a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Maramureş în vederea efectuării autopsiei şi stabilirii cauzei decesului.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care a survenit moartea femeii. În funcţie de cele constatate, se vor propune măsuri legale.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More