Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cadavrul unei fetițe de 6 ani din Maramureș, găsit pe malul Tisei

0 1.148

Fetiţa de 6 ani dispărută în data de 10 mai din localitatea Repedea, judeţul Maramureş, a fost descoperită moartă în Ucraina, pe malul râului Tisa.

Reprezentanţii IPJ Maramureş au declarat, miercuri, că fetiţa s-a înecat şi că nu există suspiciuni cu privire la cauza decesului.

„În urma schimbului de date şi informaţii cu autorităţile ucrainene, a verificărilor efectuate şi a recunoaşterii făcută de familie, a fost identificat cadavrul găsit pe malul râului Tisa, constatându-se că este vorba de fetiţa de 6 ani dispărută din localitatea Repedea. Fetiţa s-a înecat, astfel că nu există suspiciuni cu privire la cauza decesului. În cauză se efectuează demersuri pentru repatrierea cadavrului care a fost descoperit pe malul ucrainean al Tisei, în localitatea Teceu Mare (Tiaciv). Tatăl fetiţei a fost la faţa locului şi a identificat cadavrul”, au spus sursele citate.

Fetiţa a dispărut de acasă în 10 mai, ultima dată fiind văzută în timp ce se juca cu o altă fetiţă, în curtea unui vecin. Căutările au început imediat cu echipaje de poliţie, jandarmi, pompieri şi foarte mulţi voluntari.

După un timp, a fost găsit tricoul cu care era îmbrăcată fetiţa, în apă, la aproximativ 300 de metri de locuinţă.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More