Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cadavrul unei persoane scos din râul Someș la Chelința

0 70

Un apel la numărul unic de urgență 112 a anunțat luni la amiază faptul că în râul Someș plutește cadavrul unei persoane. Incidentul a fost semnalat în zona Chelinţa, Ulmeni spre judeţul Sălaj.

Pompierii maramureșeni s-au îndreptat imediat spre locul indicat pentru a degaja cadavrul din apa râului Someș. Deocamdată nu se cunosc detalii despre sexul persoanei decedate și nici despre vârsta acesteia. O echipă de polițiști criminaliști a intervenit la locul incidentului, deschizând o anchetă în acest caz pentru identificarea persoanei decedate.

De asemenea, polițiștii investighează în cadrul acestei anchete și împrejurările în care cadavrul respectivei persoane a ajuns în apele râului Someș și dacă este vorba despre un accident, o sinucidere sau omor.

După ce a fost scos din apă și s-au efectuat cercetări asupra lui, trupul neînsufleţit a fost transportat la morga Spitalului Judeţean de Urgenţă „Dr. Constantin Opriş” pentru necropsie, unde medicii legişti vor stabili cauzele decesului.

ACTUALIZARE ISU Maramureș:

Dispeceratul I.S.U. Maramureș a fost anunțat astăzi, 05.09., prin intermediul numărului unic pentru urgențe,112, despre faptul că o persoană a căzut în râul Someș pe raza localității Chelința. Către locul indicat de către apelant au fost direcționate echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță și Echipajul de Terapie Intensivă Mobilă din cadrul S.M.U.R.D. Baia Mare.

În momentul în care au ajuns la fața locului, cadrele medicale au găsit persoana în stop cardio-respirator și au inceput imediat manevrele de resuscitare, care au durat mai bine de o oră. Din păcate, bărbatul în vârstă de 44 de ani nu a răspuns acestor manevre.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More