Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cadavrul unei tinere de 21 de ani găsit în Viișoara

0 497

Trupul unei tinere de 21 de ani a fost descoperit în Viișoara, pe malul râului Bistrița. Cauza probabilă a morții pare a fi intoxicația cu substanțe halucinogene.

Conform adevărul.ro cadavrul unei tinere de 21 de ani a fost descoperit în Viișoara, pe malul râului Bistrița. Cadavrul era deja sfâșiat de animale, iar lângă s-a descoperit o pungă de prenadez. Tânăra era, din spusele oamenilor, o consumatoare de droguri, lucru luat în calcul pentru moartea acesteia. Ceea ce este și mai trist la acest caz e faptul că femeia era gravidă.

Trupul ei a fost descoperit de un grup de copii ce locuiesc în blocurile sociale din apropiere. De asemenea se pare ca tânăra era căsătorită și mai avea un copil în vârstă de 5 ani. Aceasta nu muncea și se pare că trăia din cerșit și din mila vecinilor, au adăugat cei de la adevărul.ro. Tânăra a fost văzută în viață ultima oară în ziua de sâmbătă, 4 august.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More