Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Cadavrul unui bărbat, scos de pompierii dejeni din râul Someș – FOTO/VIDEO

0 156

Un bărbat în vârstă de 37 de ani din Cuzdrioara a fost găsit luni seara înecat în râul Someș, în apropierea barajului de pe raza localității clujene Cuzdrioara. Șocanta descoperire a fost făcută chiar de mama bărbatului, care a încercat să dea toată ziua de el și nu a reușit.

Bărbatul plecase la pescuit încă de duminică seara și nu s-a mai întors acasă. Îngrijorată, mama acestuia l-a sunat întreaga zi și văzând că bărbatul nu răspunde a pornit în căutarea acestuia.

L-a găsit în zona unde obișnuia acesta să meargă la pescuit, în apropiere de barajul cunoscut sub denumirea ”La căsoi”. Bărbatul plutea, fără suflare, la suprafața râului, cu fața în jos.

Un echipaj de pompieri al Detașamentului Dej s-a deplasat la fața locului cu o barcă pneumatică, pompierii reușind să scoată cadavrul din apă. La locul incidentului a intervenit și o ambulanță de la Dej, însă medicul Mariana Baciu n-a mai avut ce să facă pentru salvarea bărbatului, acesta fiind declarat decedat, moartea survenind cel mai probabil cu mai multe ore în urmă.

Polițiștii dejeni de la Biroul Criminalistică au demarat cercetările în acest caz și urmează să stabilească ce s-a întâmplat. Ancheta înclină spre producerea unui accident, bărbatul fiind posibil să se fi dezechilibrat pe malul râului și să fi căzut în apă. Nu este exclusă nici posibilitatea ca acestuia să i se fi făcut rău și să fi căzut în apă.

Cadavrul bărbatului a fost transportat la morga Spitalului Municipal Dej unde va fi efectuată necropsia și se va stabili dacă bărbatul a murit înecat, sau dacă era deja inconștient când a ajuns în apă.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More