Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cadavrul unui nou-născut, descoperit la groapa de gunoi de la Pata Rât. Mama criminală, căutată de poliție

0 1.184

Cadavrul unui nou-născut a fost descoperit la rampa de gunoi de la Pata Rât din Cluj-Napoca. Copilul era născut de 5 zile, iar mama care l-a abandonat este căutată de polițiști.

„La data de 14 februarie a.c., în jurul orei 14.20, Poliţia municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul că, în contextul manipulării deşeurilor din municipiul Cluj-Napoca, în zona rampei de deşeuri din Pata Rât a fost găsit cadavrul unui nou-născut. La locul indicat s-a deplasat de urgenţă o echipă operativă din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, împreună cu poliţiştii Serviciului Criminalistic, pentru a desfăşura cercetarea la faţa locului. Naşterea nou-născutului a fost la termen şi ar fi survenit cu aproximativ 4-5 zile în urmă. Cauza morţii urmează a fi stabilită de către Institutul de Medicină Legală, în urma necropsiei şi a examenelor de laborator”, se arată într-o informare transmisă, joi, de IPJ Cluj.

Poliţia cere ajutorul populaţiei pentru a ajuta la stabilirea identităţii femeii care a născut copilul.

„Cercetările sunt efectuate în continuare pentru a se stabili împrejurările în care a survenit decesul minorului, cauza fiind preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj. În contextul acestui tragic eveniment, adresăm comunităţii rugămintea de a veni în sprijinul anchetei, în cazul în care deţin informaţii care ar putea ajuta la stabilirea identităţii femeii care a dat naştere copilului. Precizăm că apelul nostru nu este adresat doar cetăţenilor din cadrul municipiului Cluj-Napoca”, se mai arată în informarea IPJ Cluj.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More