Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

”Cadou” de Crăciun: lăsat fără permis după ce a fost prins cu 208 km/h

0 36

autostrada transolvania

Astăzi, poliţiştii rutieri, aflaţi în misiune pe autostrada A3 Turda – Gilău, au depistat în trafic un bărbat care conducea cu viteza de 208 km/h. Acesta a fost sancţionat contravenţional, cu amendă în valoare de 810 lei, iar ca măsură complementară, i-a fost reţinut permisul de conducere pentru o perioadă de 90 de zile.

La data de 24 decembrie a.c., poliţiştii rutieri care acţionează pentru siguranţa şi flueunţa traficului rutier pe Autostrada Transilvania au depistat un bărbat care conducea cu viteză excesivă.

Astfel, în jurul orei 12.10, în zona km. 12 + 400m. al autostrăzii A3 Turda – Gilău, un bărbat, de 22 de ani, domiciliat în Italia, a fost înregistrat de aparatul radar, pe sensul de mers Gilău spre Câmpia Turzii, conducând cu viteza de 208 km/h.

Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 810 lei, iar, ca măsură complementară, poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru o perioadă de 90 de zile.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More