Cafeaua preparata cu un espressor profesional si privelistea de pe malul Somesului, reteta succesului
Somesul este unul dintre cele mai importante rauri din tara, dar in acelasi timp ofera si printre cele mai spectaculoase privelisti din Romania. Indiferent ca va aflati in Satu Mare sau in Dej, veti putea admira cursul apei in toata splendoarea sa, iar cel mai bun mod de a face acest lucru este cu o cafea buna alaturi.
In cazul in care detineti sau doriti sa deschideti o cafenea pe malul Somesului, ati ajuns in locul potrivit. Parcurgand acest articol in continuare, veti afla de ce un espressor profesional este echipamentul ideal de care aveti nevoie in localul dumneavoastra.
Pe langa locatie, despre care deja am stabilit ca este una superba atat timp cat se afla pe malul Somesului, si angajati, care trebuie sa fie profesionisti, priceputi in ale prepararii cafelei si politicosi cu clientii, este nevoie si de aparatura la aceleasi standarde de calitate.
In acest sens, va sfatuim sa folositi un espressor profesional de la Fresco Expert, companie care sustine geniul bucatar din Romania inca din anul 1992. Oferta sa este una extrem de variata, dupa cum veti vedea in continuare, iar dispozitivele provin exclusiv de la branduri renumite la nivel international.
Astfel, la Fresco, gasiti modele de la Electrolux, Virtus Group GmbH sau MCE Astoria, ceea ce va garanteaza calitatea ireprosabila, durata de viata indelungata si un timp prelungit intre doua interventii succesive in service.
Dotate cu 1-4 unitati si boilere sau fierbatoare cu capacitatea intre 3 litri si 21,9 litri, acestea va ofera rapiditate in prepararea cafelei, versatilitate, dar si un consum redus de energie electrica. Mai mult decat atat, gratie unitatilor Maestro cu Dosamat sau Steamair, veti pregati diferite tipuri de cafea care vor satisface pana si exigentele celor mai pretentiosi dintre clienti.

Iata, in continuare, cateva exemple de modele, alaturi de specificatiile lor:
1. Espressor profesional traditional Electrolux – 4 unitati, fierbator de 21,9 litri
Acest aparat este dotat cu 4 cutii de comanda autonome, cu 4 programe de dozare, dar si cu un ciclu de curatare automata. Linia MIRA prezinta un contur dinamic, cu un design atractiv, care reuneste elemente din otel inox, plexiglas, dar si cromate. Versatilitatea dispozitivului, dar si controlul extrem de usor al nivelului de abur orizontal permit acestui espressor sa garanteze o calitate extraordinara a cafelei;
2. Espressor profesional traditional Electrolux – 3 unitati Maestro, Steamair
Dotat cu un fierbator cu o capacitate de 15,6 litri, 3 cutii de comanda autonome cu 4 programe de dozare programata si control PID al temperaturii, acest espressor nu trebuie sa lipseasca din nicio cafenea profesionala. Aparatul beneficiaza de preinfuzare electronica, programare apa, Steamair, ciclu de curatare automata si portafiltru cu fixare usoara;
3. Espressor profesional automat – 1 grup, boiler de 5 litri
Nu in ultimul rand, acest espressor cantareste doar 45 de kilograme si are dimensiuni de numai 53 x 47,5 x 56,3 de centimetri, ceea ce inseamna ca poate fi integrat cu usurinta in orice loc. Pretul echipamentului este de numai 6.921 de lei, iar livrarea este gratuita din partea Fresco Expert.
Descoperă mai multe la Someșeanul.ro
Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.