Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Câine incendiat pe digul Someșului, la Dej. Atenție, imagini șocante!

0 75

Scene greu de imaginat a văzut azi un tânăr din Dej care-și plimba câinii pe digul râului Someș, în zona fostului ștrand din localitate. Acesta a găsit cadavrul incendiat al unui câine.

Din câte se pare, câinele nu ar fi fost incendiat în locul unde a fost găsit, reprezentanți ai Asociației Anima Pro Terra Dej spunând că au găsit urmă că respectivului câine i s-a dat foc tot pe digul Someșului, dar în zona restaurantului Rex Parc.

Membrii asociației de protecție a animalelor presupun că în urma incendierii câinele ar fi luat-o la fugă și a reușit să alerge doar până în zona fostului ștrand, unde s-a prăbușit și a murit în chinuri groaznice.

Imaginile sunt greu de digerat și nu sunt recomandate minorilor sau celor sensibili la astfel de acte de o barbarie de neimaginat.

Asociația Anima Pro Terra vrea, alături de noi, găsirea celor vinovați de acest gest absolut demonic și inuman și anunță că va oferi o recompensă pentru orice informație care ar putea duce la prinderea celui sau celor care poartă vina acestui gest criminal. Informații puteți oferi la numerele de telefon 0769 049 039 sau 0749 232 893.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More