Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Calificare la europene pentru majoretele MCM Girls Gherla – FOTO

0 234

MAJORETE GHERLA 3Majorete MCM Girls Gherla, coordinate de Bora Alexandra au participat sambata, 6 iunie 2015, la Campionatul National de Majorete origanizat de Asociatia de Majorete din Romania in colaborare cu Primaria si Consiliul Local Cluj-Napoca la a VIII-a editie a Concursului National de Majorete, care s-a desfasura la Sala Sporturilor Horia Demian.

Aceasta editie a cuprins un numar mare de participanti, din12 judete, 18 de orase, 52 de echipe, 67 de momente artistice. Echipele au concurat la cele 4 sectiuni deja cunoscute: majorete traditionale cu pom-poni ( incluzand si categoriile solo si duo), cheerleading, cheer dance si majorete hobby.
Primele 3 echipe clasate la sectiunea Majorete Traditionale cu Pom-poni la fiecare categorie de varsta (cadete, junioare si senioare) se vor califica la Campionatul European de Majorete din Franta din luna august, iar primele 2 echipe clasate la sectiunile Cheerleading si Cheer Dance la categoriile de varsta Junioare si Senioare, diviziile Allgirl si Coed se vor califica la Campionatul European de Cheerleading din Ljubljana, Slovenia din luna iunie.
Majoretele MCM Girls Senioare au participat la trei categorii: Solo Senioare, Duo Senioare si Majorete Traditionale cu Pom-poni senioare. Atat la solo ( concurand Bora Diana) cat si la duo (participand Pop Ioana Andreea si Vladar Cristina) fetele au obtinut locul 2, iar la cea de-a treia categorie obtinand locul 3, urmand sa concureze la Campionatul European de Majorete la toate cele 3 categorii.
Majoretele MCM Girls Junioare au participat si ele la 3 categorii: Solo Junioare, Duo Junioare si Majorete Traditionale cu Pom-poni Junioare. La categoria Solo a participat Blejan Alexandra ocupand locul 2, la categoria Duo au concurat Corpodean Camelia si Nechita Renata clasificandu-se pe locul 3, iar la cea de-a treia categorie fetele au obtinut locul 5, urmand sa concureze la Campionatul European de Majorete doar la categoria Solo Junioare si Duo Junoare.
Astfel fetele au reusit sa isi asigure un loc printre echipele care vor concura la Campionatul European de Majorete.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More