Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Călugăriță din Dej, bătută cu un măturoi de un fost polițist dejean. A ajuns la spital în Cluj-Napoca

0 4.178

O femeie de 79 de ani, călugăriță, care locuia la Dej a ajuns bătută la spital în Cluj-Napoca, după ce a fost agresată de un vecin din Dej, fost polițist.

Incidentul a avut loc în 26 octombrie, spune măicuța Veronica, în fața blocului unde aceasta are un apartament pe strada Ghiocelului. Pe numele din buletin Firoana Muthi, femeia povestește că în ziua respectivă se afla la Dej, unde nu mai locuiește de ceva vreme, pentru a-și achita datoriile la întreținere și alte cheltuieli pentru repararea acoperișului.

La un moment dat, femeia s-a apucat să măture frunzele uscate din fața blocului cu un măturoi, când vecinul ei, Vasile Groza, care locuiește în apartamentul de sub al ei, a ieșit din bloc, i-a luat măturoiul și a început să o lovească.

“Şi, când măturam de zor a apărut, ca din pământ, acest Vasile, reproşându-mi că i-am murdărit geamurile  – tot aşa cum mi-a reproşat mai demult că-l inund, deşi n-a demonstrat niciodată acest lucru. Atunci m-a silit să-mi sigilez apa, asta pentru că altă soluţie n-a găsit primarul Dejului pentru mine, decât să mi-o închidă definitiv, altminteri nu puteam dovedi că nu-l inund pe vecin. Şi, revenind la bătaie, turbat, acesta mi-a smuls măturoiul, în ciuda împotrivirilor mele, şi a început să mă croiască peste tot cu el: în cap, peste spate şi în zona pieptului. Degeaba tot striga un vecin, din geam, să mă lase în pace – că el nu m-a lăsat. Am bolit apoi o săptămână, în casă, îngrijită de-o vecină, până când am avut cât de cât puterea să mă urc pe tren şi să vin la Cluj”, a declarat măicuța pentru Gazeta de Cluj.

”Când dădea în mine l-am văzut pe însuşi diavolul, însă fără coarne fiindcă şi le băgase în buzunar”

Femeia spune că o să depună plângere la poliție împotriva agresorului: ”Cât despre acest Groza Vasile, o să-i fac plângere la poliţie, deşi iniţial n-am vrut. Dar oamenii din Dej – inclusiv poliţiştii – mă îndeamnă insistent să fac lucrul acesta.”

Aceasta s-a prezentat la Institutul de Medicină Legală din Cluj-Napoca, unde a obținut certificat medico-legal, dar și recomandarea de a se prezenta de urgență la spital, pentru îngrijiri medicale amănunțite. Femeia se află în continuare internată în spital, sub supraveghere medicală.

 

 

Sursa: Gazeta de Cluj

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More