Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Călugărul care a fugit cu banii mănăstirii Bobota este un homosexual travestit

1 302

parintele andrei-cecille del sol homosexual travestit

Sorin Matei Filip, alias părintele Andrei, călugărul care a furat bani și bunuri ale Mănăstirii Bobota din județul Sălaj, a fost descoperit ca fiind fostul travestit Cecille del Sol.

Acesta se ascundea la Mănăstirea clujeană Nicula în 2010, când a fost descoperit de jurnaliștii de la Adevărul ca fiind de fapt fostul homosexual travestit cu numele de scenă Cecille del Sol.

Părintele Andrei a petrecut mai bine de șapte luni de zile la Mănăstirea Nicula și urma să fie făcut călugăr, dar după ce presa a dezvăluit trecutul ”colorat” al acestuia, starețul Andrei Coroianu i-a recomandat să se mute la altă mănăstire.

A ajuns între timp în Sălaj, la Mănăstirea Bobota, de unde a furat suma de 20.000 de mii de lei, 1200 de euro și un aparat foto în valoare de 2.500 de lei.

Purtătorul de cuvânt al Episcopiei Sălajului, preotul Gabriel Gârdan, spune că gestul călugărului i-a susprins pe toţi cei care l-au cunoscut. „N-a existat niciun fel de indicii care să ridice suspiciuni asupra lui. El era la mănăstirea Bobota de aproximativ un an – un an şi jumătate. În toată această perioadă, n-au fost probleme cu el. Tocmai pentru că a dat dovadă de cuminţenie a fost făcut rasofor în 30 noiembrie 2012 şi tot de aceea a fost numit, din decembrie, casierul mănăstirii”, explică părintele Gârdan.

Foto: adevarul.ro

Erată: Someșeanul.ro a publicat ieri un material video cu trupa ”Veverițele Vesele”, în care se presupunea că apare și părintele Andrei. Conform reprezentanților trupei, video-ul respectiv nu are nicio legătură cu călugărul hoț de la Mănăstirea Bobota, acesta nu apare în video și nu are nicio legătură cu trupa, motiv pentru care am șters video-ul de pe canalul Youtube și din articol.

 

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More