Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cămătar arestat în Turda după o percheziție domiciliară

0 367

În urma mai multor plângeri, polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale Turda au efectuat o percheziție domiciliară la locuința unui bărnat de 38 de ani. Acesta, timp de 5 luni, ar fi amenințat cu acte de violență persoane care întârziau să-i plătească împrumutul.

La data de 4 mai a.c, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Turda au efectuat o percheziţei domiciliară la locuinţa unui bărbat de 38 de ani, din municipiul Turda, suspectat a fi comis infracţiunea de „camătă”, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul Penal.

Bărbatul este cercetat după ce mai multe persoane au depus împotriva acestuia plângeri în care reclamau faptul că în perioada decembrie 2017 – aprilie 2018, după luarea cu împrumut a diferite sume de bani de la acesta, cu dobânzi şi garanţii de 100%, când  nu reuşeau să restituie împrumutul sau întârziau cu plata ratelor, erau ameninţate cu acte de violenţă.

În urma perchiziţiei efectuate, poliţiştii au ridicat din locuinţa bărbatului, agende cu însemnări ce conțineau date ale unor persoane și sume de bani datorate, cupoane de ajutor social,  aparținând reclamanților dar şi suma de 7.000 lei şi 36 grame de metal galben.

Judecătorul de drepturi și libertăți  din cadrul Judecătoriei Turda, a dispus măsura arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile, împotriva bărbatului. Cercetările continuă în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a acestuia.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More