Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cameramanul unei televiziuni locale accidentat mortal la un alt accident

0 62

laurentiu paun

Un cameraman al unui post de televiziune local a decedat azi în timp filma la locul unui accident rutier. Tânărul a murit pe loc după ce a fost lovit de un autoturism.

Laurențiu Păun era cameraman la postul de televiziune TV Buzău, informează opiniadebuzău.ro. Acesta s-a deplasat azi la locul unui accident rutier, unde un autoturism a ieșit în decor după ce a derapat pe carosabil.

Cameramanul s-a apropiat de autoturismul accidentat, încercând să filmeze bordul mașinii, moment în care a fost lovit puternic de un alt autoturism, care a derapat și el. Tânărul a fost zdrobit între cele două autoturisme și nu a mai avut nicio șansă. Tragedia a avut loc pe centura ocolitoare a Buzăului. La volanul celui de-al doilea autoturism se afla un cetățean italian de 27 de ani, care conducea cu viteză pe condiții de carosabil umed.

Reporterul TV Buzău, Laurențiu Marinov, care se afla și el la locul accidentului, a scăpat miraculos, apucând să se ferească din calea celui de-al doilea autoturism.

accident buzau

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More