Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Camion în flăcări la Bucea. Trei autospeciale de pompieri au intervenit

0 59

incendiu gherla pompierii-2

Un incendiu a fost semnalat în urmă cu puțin timp pe raza localității clujene Bucea, unde un camion a luat foc.

Potrivit informațiilor transmise de către Inspectoratul pentru Situații de Urgență al județului Cluj, incendiul s-a produs la un camion, pe raza localității Bucea, comuna Negreni.

La fața locului au fost trimise trei autospeciale de stingere a incendiilor din cadrul Detașamentului de Pompieri Huedin.

Incidentul s-a produs pe DN1 E60, un camion încărcat cu materiale inflamabile arzând ca o torță. Incendiul autotrenului a provocat și o explozie, dar, din fericire, nimeni nu a fost rănit, șoferul reușind să se salveze în ultima clipă din calea flăcărilor.

Din cauza incendiului puternic, pompierii nu au putut interveni, așteptând să se mai liniștească vâlvătaia. Abia apoi au reușit să lichideze incendiul înainte ca acesta să se extindă și la un atelier de tâmplărie aflat în imediata vecinătate.

Traficul a fost blocat mai bine de două ore în localitatea Bucea, pe drumul ce leagă Cluj-Napoca de Oradea.

Cel mai probabil, incendiul a pornit din cauza unui scurtcircuit, însă pompierii și polițiștii urmează să stabilească în detaliu cauzele ce au provocat acest incident.

FOTO: Arhivă.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More