Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Campania ”Implică-te! Fii popular!” desfășurată de PMP Dej în comunele arondate

0 75

someseanul-actiune umanitara PMP Dej-Mica (1)

Partidul Mișcarea Populară filiala Dej, alături de filiala comunei Mica și Asociația Creștină Via Nova Domini Dej, au inițiat campania umanitară ”Implică-te! Fii popular”, prin intermediul căreia se desfășoară acțiuni de colectare și donare de îmbrăcăminte locuitorilor din comunele arondate Dejului.

Prima oprire a reprezentanților Partidului Mișcarea Populară a fost în comuna Mica. Alături de președintele PMP Mica, Tudor Guță, reprezentanții PMP Dej s-au oprit prin localitățile Mănăstirea, Mica, Sânmărghita și Nireș, unde locuitorii au avut posibilitatea să-și aleagă cele necesare din ”marfa” pusă la dispoziție.

Potrivit celor de la PMP Dej, acțiunea de la Mica este doar prima din șirul activităților cu caracter umanitar planificate pentru toamna acestui an. Acțiuni similare de donare de haine vor avea loc și în celelalte comune arondate Dejului, acestea urmând să fie anunțate, ca și în cazul comunei Mica, prin afișe răspândite în comună și în rândul locuitorilor.

Reprezentanții PMP Dej spun că următoarea acțiune va fi realizată în aproximativ două săptămâni la Jichișul de Jos, iar în cadrul acțiunilor următoare vor fi donate atât haine pentru sezonul rece, cât și încălțăminte sau jucării, acestea fiind puse la dispoziție atât de membrii PMP Dej și din organizațiile comunale din jurul Dejului, cât, mai ales, de Asociația Via Nova Domini Dej.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More