Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Campania ”Semnează-i demisia lui Ponta” se desfășoară și la Dej

1 55

campanie PNL demisie ponta

Partidul Național Liberal a inițiat campania națională ”Semnează-i demisia lui Ponta!”, sub forma unei moțiuni populare, cu ținta de a strânge în circa două săptămâni 1 milion de semnături.

Campania inițiată de liberali se desfășoară și la Dej. Prin urmare, PNL Dej vă aşteaptă la sediul său situat la parterul blocului U.M. , lunea, miercurea şi vinerea între orele 17-19 pentru a semna petiţia de demitere a premierului.

În data de 15.07.2015 la sediul Partidului Naţional Liberal București a avut loc o conferinţă de presă a prim-vicepreședintelui PNL Cătălin Predoiu şi președintele Grupului Popularilor Europeni din Parlamentul European, Manfred Weber.

„În momentul de față, la nivel european, România este reprezentată de președintele Iohannis, întrucât premierul Ponta nu mai este un partener credibil pentru nimeni din Europa. În alte state membre ale Uniunii Europene ar fi de neconceput ca premierul să fie sub ancheta autorităților” , a declarat preşedintele PPE.

În același timp, vice-preşedintele PNL a confirmat :

„Premierul Ponta e lipsit de onestitate și sinceritate față de români și partenerii noștri europeni atunci când afirmă că va duce România în ‪‎Schengen‬. Faptele sale politice și cele inculpate penal au blocat intrarea României în Schengen. Iar politicile sale haotice au făcut ca programul economic cu Comisia Europeana să fie apreciat de vicepreședintele Dombrovskis ca fiind „deraiat”.

”Într-adevăr, Ponta „deraiază” România. De aceea, vom încerca din nou să-l demitem printr-o nouă moțiune de cenzură în septembrie. Până atunci, îi invit pe români să semneze petiția „Demite-L pe Ponta”, lansată de ‪‎PNL‬.

România se află într-un blocaj politic, având la conducerea Guvernului un premier inculpat. Soluția decentă și rațională este demisia lui Victor Ponta din calitatea de prim-ministru.

Criză politică a fost generată de încăpățânarea lui Victor Ponta de a se agăța de scaun, dovedind o lipsă de responsabilitate față de imaginea României”

Orice demnitar dintr-o țară membră a UE și-ar da demisia dacă ar fi în locul lui Ponta, iar situația actuală afectează imaginea țării în fața partenerilor internaționali”, se arată în comunicatul de presă al PNL Dej.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. Liana spune

    Guvernarea Ponta e cea mai buna guvernare din ultimii ani!E pentru prima data,dupa foarte mult timp, cand se vede ca se face ceva si pentru noi,oamenii de rand!Nu mai tot strigati atat ,pnl-isti si pdl-isti obsedati!!Ati si uitat la ce dezastru ati dus tara asta?Ati fost atatia ani la guvernare si ne-ati saracit ,iar acum vreti din nou puterea!!!Sa va fie rusine,mai bine ati cere demisia neamtului care n-are nicio treaba cu noi,romanii si cu Romania!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More