Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Campania Someș-Ecologizarea a adunat zeci de saci de deșeuri FOTO/VIDEO

2 61

În ciuda vremii nefavorabile, a frigului, a ploii sau a piedicilor apărute, voluntarii și-au făcut treaba în cadrul campaniei ”Someș-Ecologizarea”, una care s-a desfășurat sub sloganul ”Pentru că ne pasă de orașul nostru”.

Chiar dacă n-am putut conta pe sprijinul unităților de învățământ, cu excepția elevilor de la Liceul Tehnologic ”Someș” Dej, campania noastră și-a atins scopul.

Am intervenit în zona digului râului Someș, unde s-au adunat zeci de saci de gunoaie, am activat în zona Obor, dar și pe o mare porțiune din pădurea Bungăr, în zona carierei dinspre gară și în zona poieniței până la strada Orizont.

Zeci de saci de deșeuri au fost colectați în zonele respective, asta deși cu doar o zi înainte s-a desfășurat o altă campanie de curățenie.

În cazul nostru, imaginile nu vorbesc chiar de la sine, asta deoarece am fost mai preocupați cu munca alături de voluntari, decât să filmăm și să fotografiem acțiunea.

Vrem să mulțumim pe această cale tuturor celor care s-au implicat, chiar dacă vremea nu a ținut cu noi și întărim totodată ideea că această campanie va continua periodic.

Pe lângă elevii și profesorii de la Liceul Tehnologic Someș Dej, ne-au fost alături la campanie consilierii locali Melinda Alexandru, Marius Butuza, Nicolae Lazăr, Sorin Mailat și Varga Lorand. De asemenea, ne-au acordat sprijin prin sponsorizări, viceprimarul Aurelian Mureșan și consilierul local Sebastian Lazin.

Alături de noi au ieșit în vânt și ploaie să curețe orașul de gunoaie organizația de tineret a PDL Dej, Cercetașii Dejeni, sportivii clubului Budokan Ryu, dar și reprezentanți ai Anima Pro Terra din Dej și Belgia.

Le mulțumim încă o dată pentru sprijin și participare și vrem să credem că putem conta pe sprijinul lor și la a doua ediție a campaniei, una care va fi anunțată în curând.


Campania Somes-Ecologizarea by Irina Maxim

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. chicetean spune

    wow ce de poze ati facut

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More