Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Campanie ”Atenţie la motociclişti”, desfășurată la Cluj-Napoca

0 802

Peste 300 de motocicliști vor participa la Campania privind prevenirea incidentelor rutiere, ajunsă la cea de a VI-a ediție, care se dorește a fi, pe de o parte, un mesaj de atenționare cu privire la prezența și vulnerabilitatea motocicliștilor în trafic și, pe de altă parte, o modalitate de responsabilizare a tuturor persoanelor implicate direct și indirect în aceste activități – șoferi, motocicliști, pietoni ș.a.m.d., în vederea reducerii numărului de incidente rutiere.

Defilarea se va desfășura în coloană, cu însoțirea Poliției Rutiere. Aceasta va ocupa o singură bandă de circulație, astfel că traficul nu va fi blocat. Participanții la paradă NU vor să fie identificați cu cei care turează motoarele, se ridică pe o roată sau conduc cu viteze excesive în oraș.

A VI-a ediție a Campaniei și își propune să tragă un semnal de alarmă către participanții la trafic (șoferi, motocicliști, pietoni) în vederea reducerii incidentelor rutiere. Scopul este acela de a atrage atenția șoferilor să folosească mai des semnalizarea și oglinzile, motocicliștilor să fie temperați în efectuarea manevrelor, pietonilor să fie atenți când se angajează în traversarea străzii și nu numai.

Conform tradiției, participanții la trafic vor primi la finalul defilării autocolante personalizate din partea motocicliștilor.

Structura evenimentului:
I – DEFILAREA MOTOCICLIȘTILOR;
II – OFERIREA AUTOCOLANTELOR în realizarea unuia dintre obiectivele Campaniei – responsabilizarea participanților la trafic.

 

Desfășurătorul, programul, regulamentul oficial și orice alte detalii se regăsesc în cadrul paginii oficiale a evenimentului: https://www.facebook.com/events/154650155216789/ .

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More