Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Campanie de informare A.P.I.A la Primăria Dej

0 79

Sala Mare a Primăriei Municipiului Dej găzduieşte, miercuri, 1 martie, de la ora 10:00, o întâlnire cu fermierii din Dej și zona Dej, în cadrul Campaniei de informare referitoare la depunerea cererilor unice de plată A.P.I.A. 2017, organizată de Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură, Centrul Județean Cluj.

Obiectivul general al campaniei îl reprezintă informarea fermierilor cu privire la fondurile europene și naționale, destinate schemelor de plăți directe în anul 2017, precum și modalitatea de accesare a acestora.

 

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură a demarat campania de informare a fermierilor privind cererea unică de plată aferentă anului 2017, având sloganul “APIA sprijină fermierii activi! Depune Cererea unică de plată în perioada 1 martie – 15 mai 2017!”.

Conform unei programări prealabile, specialiști din cadrul APIA se deplasează în această perioadă la toate UAT – urile din județ, în acțiuni tip caravană, pentru informarea și instruirea fermierilor și a administrației agricole din primării cu privire la perioada de depunere a cererii unice de plată pentru anul 2017.

”Cu această ocazie informăm fermierii despre ce modificări s-au făcut la Ordinul 619 și ce modificări s-au făcut la OUG nr 3 din 2015, despre condiţiile de eligibilitate impuse de legislaţia europeană şi naţională, tipurile de controale impuse de regulamentele europene, precum şi despre schemele/măsurile de plată pentru care se pot solicita sprijin prin cererea unică de plată 2017. Această campanie începe, sută la sută, la 1 martie, iar noi dorim să o terminăm la 15 mai, de aceea îi rugăm pe fermieri să vină la APIA la data în care sunt programați”, spun reprezentanții APIA.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More