Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Campanie de informare și conștientizare cu privire la familiile defavorizate, organizată de o studentă din Gherla

0 701

Campanie de informare și conștientizare despre familiile defavorizate, organizată de gherleanca Mărginean Flavia Alexandra, studentă la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, din Cluj și absolventă a Liceului Teoretic Ana Ipătescu.

Evenimentul are ca scop conștientizarea oamenilor, cu privire la reintegrarea celor defavorizați în societate și pentru ajutorul acestora.

Alexandra spune că ideea acestei campanii i-a venit într-o zi în care mergând spre facultate a văzut un băiețel care cerea ajutorul și nimeni nu s-a oprit să îi ofere și acest lucru a emoționat-o și a făcuto să conștientizeze importanța, ajutorarea acestor oameni defavorizați.

În cadrul facultății i s-a oferit posibilitatea de a organiza o campanie publică pentru conștientizarea oamenilor despre importanța reintegrării în societate la familiilor defavorizate.

Evenimentul are loc duminică, 21 mai,ora 16:00 la Facultatea de Științe Politice,Administrative și ale Comunicării,sala T1 (Strada Minerilor,nr. 85)

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More