Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Campanie de microcipare a câinilor și la Câmpia Turzii

0 55

eutanasiere caine

Ca și la Dej, și la Câmpia Turzii se va desfășura o amplă campanie de microcipare a câinilor cu și fără stăpân. Aceasta se va desfășura odată cu campania de vaccinare antirabică.

Campania se va desfășura începând de joi, 7 noiembrie, la Circumscripția Sanitar Veterinară Concesionată din Câmpia Turzii, și vine ca urmare a unui protocol încheiat între autoritățile locale și Registrul Electronic al Animalelor Domestice și de Companie Turda.

Proprietarii de câini care își duc patrupedele la vaccinare antirabică vor fi înștiințați despre data și locul unde trebuie să se prezinte pentru identificarea câinilor prin microcipare.

Conform Legii 258, proprietarii sau deținătorii de câini sunt obligați să-și microcipeze animalele. Aceeași lege îi obligă și la sterilizarea animalelor, cu excepția câinilor cu regim special, adică cei de vânătoare, câinii utilitari sau cei de rasă cu pedigree.

Campania de recenzare, microcipare și sterilizare a câinilor din Dej va începe săptămâna viitoare.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More