Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Campanie de prevenire a bolilor cardiovasculare la Dej

0 280

Campania „Împreună pentru o sănătate mai bună” se va derula la Dej în perioada 17-21 februarie.

În perioada 17– 21 februarie, se derulează la Dej campania ,,Împreună pentru o sănătate mai bună”, în cadrul căreia cetățenii municipiului Dej vor putea beneficia de teste medicale gratuite.  

Acțiunea este desfășurată de către Asociația pentru Sănătate, Educație și Familie(ASEF) în colaborare cu Institutul Național de Sănătate Publică(INSP) și Primăria Municipiului Dej.

Pe perioada campaniei dejenii vor fi vizitați de 12 voluntari ai asociației în instituții dar și la domiciliu și își vor putea măsura gratuit tensiunea arterială, procentul de grăsime din organism și gradul de oxigenare al sângelui.

Voluntarii asociației, veniți din diferite zone ale țării, iși vor oferi serviciile pentru a atrage atentia dejenilor asupra importanței sănătății și a prevenirii bolilor printr-un stil de viață sănătos, vor fi susținute seminare de sănătate ,,Ai grijă de inima ta!” în instituții, precum și seminare motivaționale ,,Gândește cutezător ”.

Cei interesați vor putea beneficia de teste medicale gratuite și opțional de materiale informative de sănătate.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More