Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Campanie de sterilizare-microcipare gratuită a câinilor la Câțcău

0 160

sterilizare caini

Fundația Vier Pfoten demarează azi o nouă campanie de sterilizare și microcipare a câinilor în comunele din zona Dejului, de această dată acțiunea fundației având în prim plan câinii din comuna Câțcău.

Desfășurată în colaborare cu Asociația Anima Pro Terra Dej, campania se va desfășura pe parcursul a trei săptămâni, timp în care toți proprietarii de câini din zona Câțcău își pot duce patrupedele la sterilizat și microcipat. În cazul în care este nevoie, echipa Vier Pfoten se va întoarce la Câțcău pentru alte trei săptămâni.

Conform estimărilor făcute, este vorba despre aproximativ 600 de câini, care vor fi sterilizați în zona Câțcău, toate costurile medicale urmând să fie suportate de către Fundația Vier Pfoten.

Pentru această acțiune, primăria Câțcău asigură spațiul pentru cabinetul veterinar unde vor avea loc sterilizările, cazarea și masa echipei Vier Pfoten, dar și combustibilul necesar pentru desfășurarea campaniei.

De asemenea, membrii echipei Vier Pfoten anunță că vor acționa în sprijinul proprietarilor de câini, astfel încât animalele vor fi preluate de la domiciliu de către cei de la Vier Pfoten și vor fi returnate după ce își revin din anestezie cu mașinile speciale ale fundației.

Aceasta este a treia campanie de sterilizare-microcipare a câinilor cu stăpân pe care Fundația Vier Pfoten și Asociația Anima Pro Terra o desfășoară în comunele din zona Dejului. Potrivit reprezentanților asociației, se intenționează ca acțiuni similare să fie desfășurate în perioada următoare în alte 10 comune din împrejurimile Dejului.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More