Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Campanie electorală sub semnul doliului la Câmpia Turzii

1 80

Debutul campaniei electorale este unul cum nu se poate mai trist pentru politicienii din Câmpia Turzii, mai ales cei de la PNL, după trecerea în neființă a consilierului local Remus Filip.

În vârstă de doar 37 de ani, Remus Filip, consilier local din partea Partidului Național Liberal și candidat pe poziția a patra pe lista PNL pentru alegerile din 5 iunie pentru un nou mandat, tânărul politician a pierdut lupta cu o boală necruțătoare.

Colegii săi din PNL Câmpia Turzii au transmis prin intermediul unui comunicat de presă faptul că în semn de respect și de doliu vor întrerupe timp de trei zile orice activitate politică și de campanie electorală.

În momente nefericite realizăm că darul de a-i avea alături pe cei apropiați, pe oamenii dragi, este deseori eclipsat de problemele cotidiene. Prezența lor este adesea acoperită de zgomotul de fond al realității pe care o trăim. Bucurați-vă de cei dragi pentru că imprevizibilitatea poate tranșa oricând stabilitatea.

Rămas bun drag coleg și condoleanțe celor care nu mai au ocazia să se bucure de prezența lui.

Colegii din PNL Câmpia Turzii nu te vor uita, REMUS FILIP.

PNL Câmpia Turzii va înceta pentru trei zile orice fel de activitate electorală din respect pentru memoria colegului nostru.

Dumnezeu sa-l odihnească”, transmite viceprimarul din Câmpia Turzii, Dorin Lojigan. 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. Sorin spune

    Dumnezeu sa-l ierte! Pacat de tineretea lui.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More