Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Campanie ”Locul deşeurilor nu e în preajma ta!” la Dej

0 36

locul deseurilor nu este in preajma ta-1

„Locul deşeurilor nu este în preajma ta!”, este campania care se va desfăşura la Dej, în data de 14 iunie 2014, între orele 10:00-16:00, ca urmare a protocolului încheiat între Primăria Municipiului Dej şi Asociaţia Română Pentru Reciclare.

Campania îşi propune promovarea acţiunilor de colectare selectivă a deşeurilor din echipamente electrice şi electronice (DEEE), precum şi educarea, informarea şi conştientizarea populaţiei în domeniul colectării selective a DEEE.

Colectarea se va face în trei puncte din municipiul Dej: Cartierul Dealul Florilor- parcare V0, în fața Liceului Teoretic „Alexandru Papiu Ilarian” și în parcarea din centrul cartierului Ocna-Dej.

Cetățenii care se vor debarasa de combine, vitrine şi lăzi frigorifice, frigidere şi congelatoare, vor primi cupoane valorice, în sumă de 40 de lei, iar cei care vor duce maşini spălat rufe şi vase, uscătoare de haine, aparate de aer condiţionat vor primi cupoane in valoare de 20 lei.

Cei care vor renunţa la alt gen de aparate vor primi câte un talon de tombolă, tragerea la sorți urmând să se desfășoare sâmbătă 14 iunie, ora 18:00, la Primăria Dej.

Produsele care pot fi câştigate sunt patru fiere de călcat, patru mixere de bucătărie, două maşini de găurit și patru seturi nivelă.

Pentru informații și programări în vederea preluării gratuite a deșeurilor de la domiciliu, cetățenii pot apela numerele de telefon: 0800 444 800 sau 0756 026 917.

locul deseurilor nu este in preajma ta

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More