Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Campanie | Moş Nicolae vine şi la tine

0 613

poza-campania-mos-nicolae

Campania „Moş Nicolae vine şi la tine”, iniţiată de Someseanul.ro si Casa municipala de Cultura Gherla, se adresează gherlenilor şi nu numai, care doresc să aducă un zâmbet pe faţa copiilor defavorizaţi din Gherla, cu ocazia sărbătorii Sfântului Nicolae.

În punctele de colectare situate în Piața Libertății în incinta magazinului Covrig, si a Casei Municipale de Cultura  puteţi dona jucării, haine, încălţăminte, cărţi şi chiar dulciuri pentru copiii gherleni care nu se pot bucura în fiecare an de Moş Nicolae.

Nu toţi copiii au norocul să se nască într-o familie care are posibilitatea să le asigure un trai decent şi o copilărie fericită. Aşadar, campania „Moş Nicolae vine şi la tine”, speră că prin ajutorul dumneavoastră să readucă surâsul şi speranţa copiilor defavorizaţi, cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

O jucărie, o carte, o bluză, o pereche de pantaloni sau o pereche de ghete care nu îţi mai sunt de folos pot fi un prilej de bucurie pentru un copil fără posibilităţi.

Nu uitaţi că şi cea mai mică donaţie ajută! Campania se va încheia pe 4 decembrie. Donaţiile vor fi dăruite copiilor defavorizaţi din Gherla de Moş Nicolae.

afis-campania-mos-nicolae-mic

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More