Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Campanie pentru sănătate la Dej

0 54

În perioada 23- 26 mai, se desfăşoară la Dej campania ”Împreună pentru o sănătate mai bună”, desfășurată de către Asociația pentru Sănătate, Educație și Familie (ASEF), în colaborare cu Institutul Național de Sănătate Publică (INSP), cu sprijinul Primăriei Municipiului Dej.

Pe perioada acțiunii, între orele 9:00- 17:30, la cele 5 standuri amplasate în următoarele zone: Piața Bobâlna, Colegiul Naţional Andrei Mureşanu, Spital, Piața Agroalimentară (în cursul zilei de 24 mai), Centrul Cultural ”Arta”( 25, 26 mai) și parcarea magazinului Unicarm, cetăţenii Municipiului Dej pot beneficia de teste medicale gratuite, își pot măsura gratuit tensiunea arterială, procentul de grăsime din organism și gradul de oxigenare al sângelui.

Cei 20 de voluntari ai asociației, veniți din diferite zone ale țării, își vor oferi serviciile pentru a atrage atenția dejenilor asupra importanței sănătății și a prevenirii bolilor, printr-un stil de viață sănătos. De asemenea, vor fi susținute seminare de sănătate în școli, pentru elevi și profesori, precum și în diferite instituții, pentru angajați.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More