Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Campanie pentru sănătatea femeii la Dej: Marșul ”Octombrie roz” are loc mâine în centrul orașului

0 44

O acțiune care are ca scop conștientizarea pericolului cancerului la sân este organizată mâine la Dej, la inițiativa Liceului Tehnologic ”Constantin Brâncuși” în colaborare cu Clubul Rotary Dej, compania Avon și Primăria Municipiului Dej.

Marșul ”Octombrie Roz” se va desfășura vineri, cu începere de la ora 14, punctul de plecare fiind Parcul Mic din Dej. Domni sau doamne, domnișoare, sau copii, cu toții sunteți așteptați să participați la această acțiune care marchează lupta împotriva cancerului la sân, campanie, care doreşte să atragă atenţia asupra celor atinşi de această maladie şi să impulsioneze strângerea de fonduri necesare luptei împotriva cancerului la sân.

Mai mult, această acțiune are darul de a sensibiliza și impulsiona femeile, indiferent de vârstă, să efectueze periodic investigații medicale specifice descoperirii cancerului la sân.

Această maladie reprezintă a doua cauză de deces în rândul persoanelor afectate de cancer şi este responsabilă pentru peste 1,6% dintre decesele înregistrate la femei, în întreaga lume. Descoperită în primele sale stadii, această boală poate fi însă tratată cu succes, rata de supravieţuire după tratamentul aplicat în faza incipientă fiind de aproape 100% în primii cinci ani de la stabilirea diagnosticului.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More