Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Campanie promoțională la Comsote cu premii de aproape 1 milion de euro

0 102

magazin cosmote

Cosmote România lansează o nouă campanie promoţională, ale cărei premii pot ajunge până la 982.000 de euro, îmbogăţind astfel vacanţa clienţilor săi. Campania se va derula în perioada 6 august – 1 decembrie 2013 inclusiv şi îşi propune să promoveze Opţiunea „Grup” a aplicaţiei mobile de socializare „RadarMe powered by Cosmote” încurajând astfel clienţii să comunice mai mult, să îşi creeze grupuri şi să facă parte din grupuri de prieteni.

Tot ce au de făcut utilizatorii pentru a se înscrie în campania promoţională „Poţi deveni puţin mai bogat în fiecare zi” este să achiziţioneze cel puţin o Opţiune „Grup” pentru aplicaţia „RadarMe powered by Cosmote”, trimiţând un SMS la numărul scurt 278. Fiecare SMS trimis îi oferă clientului dreptul de a crea un nou Grup care poate fi folosit în aplicaţia „RadarMe powered by Cosmote”, plus şanse de câştig la extragerile lunare ale premiilor „13 este ziua ta norocoasă” şi a Marelui Premiu final. De asemenea, fiecare SMS trimis într-o zi înscrie utilizatorul la tragerea la sorţi a Premiului Zilnic. În plus, utilizatorii care au Opţiunea „RadarMe” activă îşi vor dubla şansele de câştig la extragerile lunare şi la cea finală.

Pe durata campaniei promoţionale, patru tipuri de premii sunt disponibile pentru participanţi, toate în bani, iar valoarea totală a premiilor poate urca până la 982.000 euro.

Un Premiu Zilnic ajunge până la 5.000 de euro (de marţi până duminică inclusiv). Pentru tragerea la sorţi a Premiilor Zilnice vor fi luaţi în considerare utilizatorii care au trimis cel puţin un SMS la 278 în ziua respectivă. Fiecare utilizator are o singură şansă la tragerea la sorţi zilnică. Cu cât va cumpăra mai multe Opţiuni „Grup” (prin SMS la 278), cu atât premiile câştigătorului pot fi mai mari. Valoarea premiului zilnic începe de la 500 de euro (dacă utilizatorul care a câştigat a trimis un singur SMS) şi poate ajunge până la 5.000 de euro (dacă utilizatorul care a câştigat a trimis 10 SMS-uri în acea zi). Doar 10 SMS-uri pe zi vor fi luate în considerare pentru Premiile Zilnice, dar utilizatorii care trimit peste 10 SMS-uri îşi sporesc astfel considerabil şansele de câştig la alte extrageri (lunare sau la extragerea Marelui Premiu).

În timpul campaniei promoţionale „Poţi deveni puţin mai bogat în fiecare zi”, Cosmote transformă lunea în ziua preferată din săptămână pentru clienţii Cosmote care cumpără Opţiunile „Grup” pentru a fi folosite în aplicaţia „RadarMe powered by Cosmote”, pentru că în zilele de luni premiul maxim este de 4 ori mai mare faţă de cel din celelalte zile ale săptamânii. Astfel, premiul de luni poate ajunge până la 20.000 de euro, iar valoarea premiilor începe de la 500 de euro, în funcţie de numărul de SMS-uri trimis (până la 40 pe zi sunt luate în considerare pentru premiul de luni).

Mai mult, pe durata campaniei promoţionale, la Cosmote chiar şi ziua de 13 devine una norocoasă. Pe timpul perioadei promoţionale, oricine a achiziţionat Opţiunea „Grup” (prin SMS la 278) până pe 12 august, respectiv septembrie, octombrie sau noiembrie, poate câştiga în ziua de 13 a lunilor respective un premiu de 13.000 de euro. Toate şansele acumulate prin SMS-urile trimise in perioada 13 a lunii trecute – 12 luna curentă sunt luate in considerare! Cu cât sunt trimise mai multe SMS-uri, cu atât există mai multe şanse de câştig.

Nu în ultimul rând, fiecare Opţiune „Grup” care poate fi folosită în „RadarMe powered by Cosmote”, achiziţionată în timpul perioadei promoţionale, oferă clienţilor mai multe şanse la câştigarea Marelui Premiu de 100.000 de euro după 118 de zile de campanie promoţională! Cu cât este mai mare numărul de puncte primite pentru trimiterea de SMS-uri la 278, cu atât cresc şansele de câştig.

Mecanismul complet al şanselor de câştig pentru premiile zilnice, premiile de luni, cele lunare „13 este ziua norocoasă” şi „Marele Premiu” este disponibil pe site-ul companiei. Utilizatorii se pot alătura campaniei promoţionale „Poţi deveni puţin mai bogat în fiecare zi” oricând în cele 118 de zile de promoţie, prin achiziţia de Opţiuni „Grup”, trimiţând SMS la numărul 278.

Valoarea unui SMS pentru achiziţia unei Opţiuni „Grup” este 0,99 euro (TVA inclus) pentru abonaţi, respectiv 0,80 euro credit pentru utilizatorii cartelelor preplatite (TVA achitându-se la achiziţia cartelei sau a valorii de reîncarcare). Nu se percep taxe adiţionale pentru înscrierea în campania promoţională.

„RadarMe powered by Cosmote” este o aplicaţie fremium de localizare, cu radar, hărţi, chat, administrare de grupuri şi alte funcţii care permit utilizatorilor să interacţioneze uşor cu prieteni şi alti utilizatori ai aplicaţiei. „RadarMe powered by Cosmote” este disponibilă pentru utilizatorii români în Google Play. Aplicaţia include 6 opţiuni – chat privat, hărţi, chat in grup, grup, extra grup şi un pachet de opţiuni. Prin această nouă promoţie, clienţii Cosmote care achiziţionează Opţiunea „Grup” prin trimiterea unui SMS la 278, se înscriu în promoţia „Poţi deveni puţin mai bogat în fiecare zi”.

Opţiunea lunară „RadarMe” poate fi activată prin trimiterea unui SMS la numărul 277 cu textul „A RADARME” (0,74 euro, TVA inclus, pentru abonaţi, respectiv 0,60 euro credit pentru utilizatorii cartelelor preplatite -TVA achitându-se la achiziţia cartelei sau a valorii de reîncarcare). Clienţii care au activat o extraopţiune Connect Mobile pot beneficia de opţiunea „RadarMe” ca bonus, în perioada în care extraopţiunea Connect Mobile este validă.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More