Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Campanie stradală ”Animate the Global Change” la Chiuiești

0 211

Clubul IMPACT ”Speranța viitorului ” de la Școala Gimnazială Chiuiești, județul Cluj a organizat duminică, 11 noiembrie 2017, între orele 11:30-13:30 campania stradală ”Animate the Global Change”,menită să ajute comunitatea în care trăiesc membrii clubului să producă schimbare pentru a crea o societate mai funcțională.

Cu această ocazie s-a realizat și o mini cercetare pe care participanții au efectuat-o pentru a măsura nivelul de cetățenie globală a locuitorilor din Chiuiești. S-au identificat nevoi accentuate de proiecte de dezvoltare durabilă (consumator responsabil).
Activitatea s-a realizat în colaborare cu Parohia Ortodoxă Chiuiești, preot paroh Emanuel Albu și Fundația ”Noi orizonturi”, reprezentată de Boldor Cristina și Bora Octavian.

Proiectul “Animate the Global Change” a fost inițiat prin intermediul unui parteneriat internațional dintre Asociația A.R.T. Fusion din Romania și ACET-TOGO din Togo.

Acesta cuprinde 8 tari: România, Ungaria, Portugalia, Polonia din partea Europeană si Ghana, Togo, Tanzania , Nigeria din partea Africană.

Campania a apărut în urma identificării unei nevoi accentuate în țările participante de proiecte pliate pe mediu, dezvoltare durabilă și sustenabilitate.

Proiectul „Animate the Global Change” se desfășoară pe parcursul unui an. Scopul lui este acela de a le oferi membrilor asociațiilor partenere în proiect (din Europa și din Africa Occidentală), care lucrează cu tinerii, noi metodologii pe care ulterior să le folosească în comunitățile în care trăiesc pentru a produce schimbare și pentru a crea o societate mai funcțională.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More