Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Campanie umanitară derulată de Penitenciarul Bistrița

0 116

Penitenciarul Bistriţa a demarat o campanie umanitară în vederea ajutorării persoanelor aflate în dificultate. În acest sens, de săptămâna trecută, s-au organizat acţiuni de colectare de produse şi fonduri, destinate persoanelor găzduite în centrul de bătrâni din cadrul Mănăstirii de la Dobric, cât şi copiilor de la Preventoriul TBC de Copii din localitatea Ilişua.

FOTO: adevarul.ro/Bianca Sara
FOTO: adevarul.ro/Bianca Sara

Astfel, lucrătorii Penitenciarului Bistriţa au donat sume de bani, iar persoanele private de libertate şi-au exprimat dorinţa de a dona o parte din raţia de alimente (pâinea, precum şi alimentele aferente micului dejun şi cinei din data de 15 decembrie 2013).

Alimentele şi sumele de bani colectate au fost transportate către locaţiile menţionate în cursul zilei de astăzi, de angajaţi ai penitenciarului.

Campania umanitară a fost iniţiată pentru a accentua faptul că necesitatea de a dărui celor în nevoie, exprimarea recunoştinţei şi generozitatea faţă de semenii aflaţi în situaţii dificile de viaţă, sunt aspecte care trebuie să caracterizeze orice persoană, indiferent de condiţia şi statutul social.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More