Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Campanie umanitară pentru un copil din Dăbâca: ”Împreună pentru sănătatea și copilăria lui Bogdan!”

0 795

Campania umanitară ”Împreună pentru sănătatea și copilăria lui Bogdan!” demarată de Serviciul de Asitență Comunitară – Protopopiatul Ortodox Român Gherla, îl are în vedere pe tânărul Perșa Bogdan- Alexandru, un copil minunat, în vârstă de numai 13 ani, elev în clasa a VII a, în cadrul Școlii Gimnaziale Gelu-Românu, din localitatea Dăbâca, cu domiciliul în Satul Luna de Jos, nr. 94, Com. Dăbâca, Jud Cluj.

            Suferințele lui Bogdan au început, în anul 2020, la sfârșitul lunii iulie, când, în mod repetat, a acuzat dureri la nivelul brațului drept. În urma mai multor investigații medicale, minorul a fost programat pentru prima intervenție chirurgicală,  aceasta efectuându-se la data de 16 octombrie 2020.   

              Din examenul  histopatologic  a rezultat că este vorba despre un diagnostic nemilos, SARCOM EWING (TUMORĂ AXIALĂ  CU INVADARE  VASCULARĂ).

                Examenul RMN PST(RMN total), efectuat în 27 noimbrie 2020,  a evidențiat o tumoră inomogenă de aproximativ 5 cm, stadiul III, fiind, de îndată, recomandat tratamentul cu chimioterapie.

                La jumătatea tratamentului, în luna februarie 2021, s-a efectuat un nou RMN, constatându-se că tumora s-a micșorat la jumătate, medicul curant recomandând o nouă intervenție chirurgicală, mai complex, prin care se dorește extirparea tumorii. Intervenția va avvea loc la CENTRUL MEDICAL UNIREA SRL-REGINA MARIA. După îndepărtarea  acesteia se va trece la reconstrucția venelor  și a musculaturii  brațului,  tot în cadrul aceluiași centru medical, intervenția și celelalte cheltuieli  pre și post operatorii sunt estimate la suma de 35.000 lei.

              Persoanele care doresc să fie alături de noi în această acțiune umanitară pot contribui financiar la adresa Servicului De Asistență Comunitară Protopopiatul Ortodox Român Gherla; str. 1 Decembrie 1918, nr. 31, loc. Gherla, Jud Cluj, de luni până vineri, între orele 8-16.

             De asemenea, se pot face donații în contul: Serviciul De Asistență Comunitară Protopopiatul Ortodox Român Gherla; Cod IBAN RO60BTRLRONCRT0296429801.

             Bogdan are nevoie de puțin din partea fiecăruia dintre noi, iar de sprijinul nostru depinde, în continuare, dacă își va trăi copilăria cu sănătate și entuziasm sau va continua sub influența unei boli grave.

              Vă mulțumim anticipat pentru strădania și jertfa depusă în scopul ajutorării lui Bogdan!

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More