Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Campionatele Europene de gimnastică ar putea fi găzduite la Cluj

0 44

echipa gimnastica romania mondiale

România va organiza Campionatele Europene de gimnastică din 2017, aceasta fiind a doua ediţie găzduită de ţara noastră după cea din 1957, prima a competiţiei.

Potrivit lui Adrian Stoica, preşedintele Federaţiei Române de Gimnastică (FRG), Campionatele Europene de gimnastică din 2017 vor fi organizate la București, în noua Sală Polivalentă, doar dacă lucrările de construcție a acesteia vor fi finalizate în timp util.

În caz contrar, Europenele ar putea fi organizate în noua Sală Polivalentă din Cluj-Napoca.

„Nu e prima dată când România este ţară gazdă, ci a doua oară, dar între prima şi a doua oară, prima fiind cea inaugurală a Campionatelor Europene feminine, din 1957, este un pod de aproape 60 de ani. Acum am reuşit această performanţă, aşa i-aş spune, de a ni se atribui organizarea acestor Europene, dar cred că este o mare responsabilitate. Noi am prezentat nişte poze, iar ele trebuie să devină realitate. Mă refer la noua Sală Polivalentă din Bucureşti. Responsabilitatea se întinde pe mai mulţi ani şi include mai mulţi factori responsabili, nu doar federaţia”, a declarat Adrian Stoica, pentru MEDIAFAX, la finalul primei zi de lucrări a Comitetului Executiv al forului european de profil, UEG.

Adrian Stoica spune că nu a prezentat încă varianta Cluj-Napoca pentru găzduirea CE 2017.

„Nu am prezentat această variantă şi nici nu va fi prezentată decât dacă se vor complica lucrurile cu sala din Bucureşti. Noi trebuie să ştim cu ce mergem la război, cum se spune”, a încheiat Stoica.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More